Vakantie Thailand reizen

Thailand ligt in het zuidoosten van Azië. Thailand is voor vele reizigers een bijzonder populair land om een naar toe te reizen voor een vakantie. In Thailand is er van alles te vinden, zoals een variatie van bezienswaardigheden voor jong en oud, de prachtige witte zandstranden, het ongerepte natuur, de culturele schatten, de vriendelijke Thaise bevolking en niet te vergeten het heerlijke eten en drinken die er overal te verkrijgen is.

 

Luieren op het strand, watersporten, golfen, jungletrekking, natuur en cultuur ontdekken zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden die u kunt uitvoeren tijden eens Thailand vakantie. Thailand reizen zijn populair en een individuele rondreis is een perfecte manier om in korte tijd kennis te maken met de verscheidenheid die het land te bieden heeft. Zelfs na meerdere Thailand reizen te hebben gehad is er nog altijd wat nieuws te ontdekken. Een zonvakantie Thailand of strandvakantie Thailand is erg in trek onder de toeristen, maar ook een Thailand rondreis is erg gewild. Een Thailand vakantie begint voornamelijk uit hoofdstad van het land, Bangkok. Vaak eindigt een Thailand vakantie ook weer in Bangkok. Vanuit Bangkok reist men dan naar het zuiden voor de stranden en zee of naar het noorden voor de bergen en bossen. Omdat Bangkok ook als hub fungeert voor vluchten in Zuidoost-Azië, zijn andere landen in de regio vanaf hier makkelijk te bereiken per vliegtuig. Ook kunt u ervoor kiezen om direct naar het zuiden of noorden van Thailand te gaan. Bangkok is vanuit Amsterdam rechtstreeks te bereiken met China Airlines, Eva Air en KLM. Met een tussenstop kan er ook gekozen worden voor Malaysia Airlines, Cathay Pacific, Garuda of Emirates. Dit is vooral ideaal indien u een reis naar Thailand wil combineren met een bezoekje naar een andere bestemming. Vanuit Dusseldorf vliegt Air Berlin rechtstreeks naar Bangkok en Emirates met een tussenstop. Als Thailand vakantie reizen specialist beschikt Adventures Globe over een zeer ruim hotel aanbod in Thailand.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and