Trendy hoogtepunten Thailand 2016

We beginnen in Bangkok, een wereldstad waar het dag en nacht leeft! Bij aankomst op het airport reist u verder met Bangkok Airport Link (trein transfer). Dit is een ultieme manier om zelf Bangkok te ontdekken en de beleving te ervaren!

Eenmaal aangekomen op de airport? Dan moet u zeker even kijken bij Terminal 21, dit is een shopwalhalla waar u tot ‘s avonds laat kan genieten van het heerlijke eten en het shoppingcenter. Maar het houdt hier nog niet op! We gaan verder naar de grootste oorspronkelijke Night Market in Bangkok, of wel Rot Fai Market in het oosten van de stad.

Voor de culinaire liefhebbers, is het een aanrader om een wandeltocht door China Town te maken. Tijdens deze culinaire wandeltocht bezoekt u maar liefst vier restaurants in vier uur tijd, waar u kunt genieten van de overheerlijke Thaise gerechten en lekkernijen.

Bekijk het op onze pagina onder ‘ foodtour’:

http://www.adventuresglobe.nl/vakanties/detail/foodtour-bangkok-culinair

Shopping it is! Nog even wat inkopen doen op de markt voor de rest van de reis: spotgoedkope zonnebrillen, toffe t-shirts, noem maar op..

‘S avonds in de nachtrein richting Zuid-Thailand en geloof ons, dat wordt fun! Lekker eten en drinken in de trein, slapen in een ‘stapelbed’ en de volgende ochtend fris en fruitig aankomen voor een dag in de jungle!

Naast shoppen en cultuur heeft Thailand ook heel veel te bieden op het gebied van natuur. In Khao Sok Jungle kunt u apen spotten langs de oevers van de rivier. Ook kan hier worden gezwommen, gekajakt of gewoon genieten van het uitzicht.

Na verschillende activiteiten kunt u bijkomen op het bekende Koh Phi Phi strand.

Alles in Koh Phi Phi is tropisch, het prachtige strand, de palmbomen, schitterende zee, muziek en de cocktailbarretjes. Een geweldig mooie plek zeker de moeite waard! U kunt ook genieten van een boottocht naar de Phi Phi eilanden, daar kunt u snorkelen, zwemmen, relaxen en apen voeden op Monkey Beach.

Na deze relaxte dag kunt u Koh Pangang, bekend van de Full Moon Party, genieten van het uitzicht aan het strand (in het donker). Uiteraard is er in de avond een kampvuur waar u de ondergaande zon kunt bewonderen. Overdag kunt u op het strand liggen, zwemmen, kayaken snorkelen en veel meer. Uiteraard kunnen andere activiteiten geregeld worden zoals, kooklessen, Muay Thai boxing les, een heerlijke massage, ontspannende yoga, kitesurfing of mountainbiken.

Op de laatste avond zal een afsluitend diner plaatsvinden in een van de gezellige bars waar het eind feest zal plaatsvinden op het strand.

Iedereen zit vol verhalen en ervaringen.

Met andere woorden er is genoeg te beleven, de keus is aan u! En de zorg is voor ons.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and