Siam Square, Bangkok

Geen Times Square, maar Siam Square!

Siam Square bestaat uit een groot winkelgebied en is te vinden in de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Siam Square is een groot plein en bevindt zich naast de Chulalongkorn-universiteit en is ook het eigendom van deze universiteit. Siam Square heeft de vorm van een rechthoek, van daar de naam.

De Siam Square zit vol met diverse winkels en enkele winkelcentra. Als u houdt van winkelen is Siam Square onmisbaar om te bezoeken tijdens uw bezoek aan Bangkok. Er zijn namelijk meer dan honderden winkeltjes te vinden. Vooral voor de studenten en jongeren is Siam Square een echte fashionhemel. De kledingmode van de jeugd in Thailand wordt dan ook bepaald door wat er op Siam Square wordt gedragen door de jongeren.

Op Siam Square vindt u niet alleen winkeltjes, maar u vindt er ook het Center Point. Rond het Center Point vindt u gezellige barretjes, waarvan enkele ook een podium hebben waar er populaire optredens en acts te zien zijn onder het genot van een drankje. Zo zendt de Thaise MTV wel eens live vanuit het Center Point uit. Daarnaast zijn er ook genoeg restaurants te vinden op Siam Square en is er zelfs een Hard Rock Café.

13

Siam Square wordt vooral omschreven als “hip en trendy”. Hier vindt u namelijk de laatste trends in eten en mode. In de middag kunt u de winkeltjes en de boetiekjes bezoeken en in de avond kunt u heerlijk genieten van de “street food” langs de Rama 1 Road. In de avond is het er meestal ook veel drukker dan in de middag en kunt u van een fantastische en gezellige sfeer genieten.

U zult zeker een dagje kunnen genieten op Siam Square. Er is genoeg te zien en te doen, van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond. Siam Square is het beste te bereiken met de skytrain.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and