Koh Phi Phi

U stapt zo het paradijs binnen…

Zon, zee en strand… wie wilt dat nou niet? Voor de reizigers die toch liever relaxen onder de zon in plaats van een avonturistische vakantie, is Koh Phi Phi ideaal voor een strandvakantie. Koh Phi Phi is een nationaal park in het zuiden van Thailand, in de provincie Krabi.

Koh Phi Phi bestaat uit zes eilanden, de eilanden Phi Phi Don en Phi Phi Lee zijn de bekendste twee. De eilanden liggen in de Andamaanse zee en zijn erg populaire Thaise strandbestemmingen. Het onbewoonde eiland Phi Phi Lee is bekend uit de film ‘The Beach’. Vooral dit gedeelte van het eiland Koh Phi Phi is erg drukbezocht door toeristen.

Koh Phi Phi heeft prachtige baaien waardoor het erg aantrekkelijk is om te duiken op de Thaise eilanden. Er is in Koh Phi Phi dan ook voldoende gelegenheid om een duikuitrusting te huren en cursussen te volgen. Ook zijn er prachtige witte zandstranden te vinden en adembenemende rotsformaties die boven het levendige turquoise water uitsteken. Altijd al willen zien hoe een paradijs eruit ziet? Dankzij de wateren die de eilanden omringen voelt en ziet u meteen dat u het paradijs bent binnengestapt. Tenslotte biedt Koh Phi Phi een grote selectie van hotels, strandhuisjes, resorts en luxe villa’s.

“Altijd al willen zien hoe een paradijs eruit ziet?”

Naast het genieten van de verschillende activiteiten, kunt u ook genieten van de verschillende delicatessen op het eiland. Zo zijn er verschillende bars en restaurants te vinden, waar u een mooie dag op het eiland kunt afsluiten met bijvoorbeeld een cocktail.

 Highlights

  • Monkey Beach Op Koh Phi Phi Don ligt Monkey Beach, een strand dat wordt bevolkt door apen. De apen laten zich graag zien op het strand. Als u niet op past stelen ze zelfs uw eten! Omdat dit een unieke ervaring is biedt Adventures Globe u een strandvakantie aan van 5 dagen inclusief ontbijt & transfer.
  • Hin Taak Climbing Area Hier is het mogelijk om een boottocht te maken rond de baai. Er zijn kliffen te vinden waar u kunt klimmen en u zal genieten van een mooi uitzicht over Koh Phi Phi vanaf de toppen van de kliffen.

Bekijk de site voor meer informatie en voeg een bezoek aan Koh Phi Phi toe aan uw reis.

Wist u dat?

Er op Monkey Beach wilde apen rondlopen en u als toerist dus erg voorzichtig moet omgaan met deze apen.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and