Huwelijksreis Koh Pha Ngan

Koh Phangan

Beleef de Full Moon Party op het eiland Koh Phangan

Ko Phangan staat voornamelijk bekend om de maandelijkse full moon feesten op Haad Rin Beach. Deze feesten trekken jaarlijks duizenden toeristen. Voor een bruisende huwelijksreis is Koh Phangan dus ‘the place to be’. Naast het feesten is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje op de zacht witte stranden.

Als u het eiland Koh Phangan bezoekt is het zeker aan te raden om een keer naar de legendarische Full Moon Party te gaan. Dit feest wordt maandelijks georganiseerd op Haad Rin Beach. Dans de nacht door tot de volgende dag en start de dag weer met een heerlijk lokaal ontbijt in een van de restaurantjes op het eiland. Naast de Full Moon Party is er ook nog de Half Moon Party en de Dark Moon Party. Voor de stelletjes die na het huwelijk dus nog even door willen feesten is dit dus fantastisch.

Natuurlijk is er naast het feesten ook wat anders te doen om het eiland. Wilt u toch liever in alle rust met uw partner genieten van de zonsondergang in een hangmat? Er zijn talloze stranden te vinden, waarvan de meeste witte stranden zijn. De stranden zijn vrij makkelijk bezoeken, dankzij het jaarlijks verbeterende infrastructuur. Naast het bezoeken van de stranden zijn er ook leuke activiteiten te doen op het eland Koh Phangan. Zo kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan fishing tours, olifanten trekkingen, duiken en veel meer wateractiviteiten.

Op Haad Rin Beach is er veel te doen om uw dag door te komen. U kunt er bijna van alles kopen tegen een goede prijs. Ook is er een ruim aanbod van accommodatie, transport en eten.

Voor een authentieke ervaring kunt u bij de wat kleinere restaurantjes terecht met echte Thaise gerechten. Voor goedkoop eten en een echte authentieke omgeving kunt u het beste naar Thong Sala. Hier vindt u tevens ook een avondmarkt, welk onmisbaar is om te bezoeken in Thailand.

Het eiland Koh Phangan biedt dus verscheidene opties om uw huwelijksreis mee te vullen.

Koh Phangnan, SHU

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and