Haad Rin, Koh Phangan; party beach

Hoe mooi het strand Haad Rin ook is, het is eigenlijk vooral bekend van de wereldberoemde Full Moon Party! Eén keer per maand veranderd het strand gedurende de nacht in een uitbundig feest van muziek en dans.

Als u het eiland Koh Phangan bezoekt is het zeker aan te raden om een keer naar de legendarische Full Moon Party te gaan. Dit feest wordt maandelijks georganiseerd op Haad Rin Beach. Dans de nacht door tot de volgende dag en start de dag weer met een heerlijk lokaal ontbijt in een van de restaurantjes op het eiland. Naast de Full Moon Party is er ook nog de Half Moon Party en de Dark Moon Party.

Op Haad Rin Beach is er genoeg te doen om uw dag door te komen. U kunt er bijna van alles kopen tegen een mooi prijsje. Ook is er een ruim aanbod van accommodatie, transport en eten.

Overdag is het strand juist opvallend rustig. Het goudkleurig zand, de mooie glooiende kust en de prachtige natuur in de omgeving, maken het tot een top locatie. Het is hier van tijd tot tijd erg druk.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and