ASIATIQUE

ASIATIQUE, The Riverfront

Wandelen door de straten van Asiatique

Een van de highlights van Bangkok waar wij u zeker kennis mee willen laten maken is de Asiatique, The Riverfront. Hier is echt van alles te doen en u zult uw ogen uitkijken!

Asiatique is een vrijwel nieuwe attractie in Bangkok. Het is namelijk geopend in mei 2012 en wordt ook wel eens gerefereerd als de nieuwe Bangkok Night Market. Het verschil is dat Asiatique toch wat meer te bieden heeft dan een avondmarkt. Asiatique staat meer in het teken van shopping, plezier en lijfstijl.

De Asiatique Riverfront is te verdelen in 4 verschillende districten, namelijk:

  • The Factory District
  • The Waterfront District
  • The Down Square District
  • The Chareonkrung District

Heeft u trek in een heerlijk Thais, Chinese of Japanese gerecht? Of heeft u toch liever een Italiaans gerecht? Dit en meer kunt u allemaal krijgen bij de Asiatique. Er zijn in de Asiatique namelijk 40 restaurants te vinden. Daarnaast kunt u vanaf de hoogste punt van de Asiatique Sky; de hoogste draaimolen in Thailand, kijken over de mooie stad van Bangkok. Alsof dit niet genoeg is, kunt u ook nog eens shoppen of de boetiekjes bezoeken, waarvan er meer dan 1500 te vinden zijn. Tenslotte heeft u de mogelijkheid om te genieten van verschillende activiteiten als u niet zo van shoppen houdt. Er is voor ieder wat wils en het is zeker de moeite waard om te bezoeken!

Naast alle restaurants en winkeltjes is er ook genoeg entertainment te vinden in Asiatique. Zo zijn er verschillende Theaters te vinden.

Een geslaagde dag in Asiatique dus!

Wilt u meer weten over Asiatique? Bekijk dan de website

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and