Huwelijksreis Koh Samui

Koh Samui

Wandelen door de natuur van Koh Samui

Koh Samui ligt ongeveer 500 km ten zuiden van Bangkok en is 250 kmĀ² groot. Koh Samui is dan ook het 3e grootste eiland van Thailand. De prachtige witte zandstranden, koraalriffen, baaien en kristalhelder water maken het zeker de moeite waard om een huwelijksreis te boeken naar dit eiland vol verassingen.

Op Koh Samui geniet u veelal van de natuur. Het aanbod is daarom ook erg groot. Dit maakt het feit dat Koh Samui historisch gezien niet erg veel te bieden heeft weer goed. In het centrale gedeelte van Koh Samui vindt u kokosplantages en een jungle, welk helaas niet erg toegankelijk is. In het binnenland van Koh Samui zijn er waterstromen te vinden en hier en daar prachtige watervallen te zien. Er zijn dus genoeg plaatsen om een mooie wandeling te maken.

Naast het prachtige natuurschoon staat Koh Samui ook bekend om de mooie stranden. De schoonheid van de stranden maakt het eiland een ware strandvakantie bestemming. Ook op de stranden is het dus onmisbaar om een romantische wandeling te maken.

Op Koh Samui is er een ruime keuze aan accommodatie en verschillen de prijzen van hoog tot laag. Er is dus voor ieders budget wel een toepasselijke accommodatie naar wens te vinden.

Wat betreft het uitgaan en winkelen in Koh Samui zijn er erg veel mogelijkheden. Vooral rond Chaweng Beach en Lamai Beach vindt u erg veel winkels en kraampjes. Over het hele eiland is er wel een leuk winkeltje om souvenirtjes te kopen. Ook zijn er natuurlijk markten. De markten in Chaweng, Lamai en Nathon zijn erg populair op Koh Samui. Als het gaat om eten, zal het u op de eiland niet ontgaan dat er op elke hoek en strand wel een eettent te vinden is. Op de eettentjes op de stranden van Koh Samui kunt u heerlijk genieten van exotische drankjes. In de restaurants op het eiland kunt u van de echte Thaise keuken proeven. U kunt er voor een mooi prijsje al genieten van heerlijke gerechten.

Voor het uitgaan kunt u het best naar Chaweng en Lamai. Hier is er elke avond wel een feest.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress 4 Themes Online. | Thanks to Premium Themes, wordpress themes 2011 and